Ellehammer Ejektorer 

Ejektorer til bl.a. fiske- og specialfartøjer samt andre skibstyper i den maritime industri.

En ejektor, også kendt som en jetpumpe, har ingen bevægelige dele og kræver derfor minimal vedligeholdelse.
Ved hjælp af en drivpumpe/drivmiddel skabes der et vakuum i ejektoreren, og dermed kan diverse medier flyttes eller transporteres.

Princippet beskrives i vores korte animationsfilm herunder (engelsk tale). 

 

Når vi dimensionerer din ejektor er der flere parametre vi skal tage hensyn til, herunder bl.a. rørdimensionering, mængden af væske, der skal transporteres og driv-pumpens kapacitet. Ved at tage disse parametre i betragtning, har vi mulighed for at bestemme den mest effektive og bedst egnede ejektor til applikationen. En veldimensioneret ejektor har stor indflydelse på drivpumpens rørsystem og effektbehov

Vi tilbyder et bredt udvalg af ejektorer, der som standard er fremstillet med i bronze. Efter ønske kan ejektorerne produceres i alternative materialer, eksempelvis aluminium bronze, støbejern og rustfrit stål. Alle ejektorer er konstrueret og fremstillet i Søborg ved København og opfylder alle krav fra de respektive klasseselskaber. 


» Vi indgår altid i en dialog med kunden om netop hans behov. Det betyder, at kunden kan få præcis den pumpe eller ejektor, der er brug for. «

LÆS ARTIKEL...

 


Ejektorer til ballast stripping

Ejektorerne benyttes i mange systemer til rensning af ballast vand.
IMO regulativer kræver at alle skibe skal desinficere deres ballastvand om bord, før det losses over bord. Det stiller store krav til eksisterende systemer om bord og retro-fit af anlæggene kan betyde nye ejektorer.

Ved at udskifte de eksisterende ejektorer med Ellehammer SLIMPOWER ejektorer, bliver installationen ofte mindre krævende. Se vores kunde case herunder.

FRONT DK Royal Wagenbord case

 

 

 

Klik på linkene herunder for at downloade vores produkt data blade pdf-format (engelsk).

 

Ellehammer Ejektor Modeller

EH Ejector TypeA

EH Ejector TypeB

EH Ejector TypeP

EH Ejector TypeS

EH Ejector TypeT

EH Ejector TypeV

 

EH Ejector TypeBV